Kustannustehokkaat viemärien sukitukset Keski-Suomessa

Suomen Putkitaso Oy tekee viemärien sukitukset modernilla sukitustekniikalla Keski-Suomessa. Viemärin sukituksessa rakenteita ei tarvitse avata. Tällä tekniikalla säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä.

 

Pienenä ja paikallisena toimijana pystymme toteuttamaan viemärisaneeraukset edullisesti laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystietoihin

Joustavasti maksuaikaa sukitukselle.

Alla olevasta laskurista voit tarkistaa arvion kuukausi erälle

Mitä sukitus käytännössä tarkoittaa?

Puhdistamme kiinteistön vanhat viemärit niin, että kaikki vuosien aikana kertynyt lika poistuu putken seinämiltä. Puhdistuksen jälkeen tarkistamme putket videokuvauksella ja tallennamme videokuvaukset usb-muistitikulle. Näin asiakkaalle jää dokumentti siitä, missä kunnossa vanhat viemärit olivat ennen sukitusta. Tämän jälkeen vanha viemäri on valmis sukitukseen.

 

Selvitämme sukituksen asentamista varten sukitettavan viemärin pituuden ja halkaisijan. Kun mitat ovat selvillä, valmistelemme juuri viemäriin sopivan sukitusmateriaalin.

Sukitusmateriaali yhdessä viemärimittojen kanssa määrittää, kuinka paljon sukitusmateriaaliin täytyy kyllästää epoksia. Sukitusepoksi on kaksikomponenttinen aine, jolla saavutetaan vahva rengasjäykkyys, itsekantava rakenne ja 50 vuoden käyttöikä. Sukitusmateriaali on kyllästyksen jälkeen valmis asennettavaksi viemäriin.

 

Yleensä asennamme sukitusmateriaalin puhaltamalla sen vanhaan viemäriin ilmanpaineen avulla. Kun sukitusmateriaali on asennettu vanhaan viemäriin halutulle pituudelle, ilmanpaine puristaa sukitusmateriaalin viemäriputken seinämiä vasten. Annamme sukitusmateriaalin kovettua. Kovettumisaika määräytyy valitun epoksin mukaan. Vanhaa viemäriä käytetään ikään kuin muottina uudelle. Kun teemme saman työn kiinteistön jokaiselle viemärille, lopputuloksena on tiivis ja yhtenäinen viemäriverkosto.

Viemäreiden haarat

Viemärihaarojen tiiveys on yksi tärkeimmistä osista viemärijärjestelmässä. Varmistamme haarojen tiiviyden asentamalla tehdasvalmisteisen haarayhden sukituskohteeseen. Jokainen haarayhde on valmistettu erikseen huomioiden putken halkaisija ja haaran kulma. Haarayhdettä käyttämällä varmistetaan sukitusliitosten pitävyys.

Lattiakaivon saneeraus

Saneeraamme kiinteistön vanhan lattiakaivon sukituksen yhteydessä. Ensin puhdistamme lattiakaivon ja sen jälkeen asennamme sen sisäpuolelle lattiakaivoinsertin. Asennamme viemärilinjan sukituksen lattiakaivoinsertin kautta ja täytämme kaivojen välisen tyhjiön siihen tarkoitetulla epoksipinnoitteella, jolla on vesieristysluokitus. Tällä menetelmällä kiinteistöön saadaan uusi lattiakaivo ja täysin pitävä viemärijärjestelmä.

Viemärisaneerauksen kesto

Saneerauksen kesto riippuu siitä, miten isosta kokonaisuudesta on kyse. Kiinteistön viemäripisteiden määrä, pohjaviemärin pituus ja kerroksien lukumäärä ovat suurin vaikuttava tekijä. Keskiarvollisesti omakotitalon viemärisaneeraukseen kuluu aikaa noin kolmesta kuuteen arkipäivää. Saneerauksen aikana voit asua kotona.

Palvelu on huipputasoa

10 vuoden kokemuksemme näkyy palvelussa ja lopputuloksessa. Sen lisäksi, että toteutamme viemärisaneerauksia omakotitaloihin, suunnittelemme myös suurempia saneerauksia taloyhtiöiden edustajille ja isännöitsijöille. Laadimme kilpailutusasiakirjat, urakkasopimukset sekä toteutamme koko saneerauksen laadunvalvonnan. Toimimme läpinäkyvästi muille alalla työskenteleville yrityksille tarjoamalla konsultointia. Meille on tärkeää, että jokainen kohde on asennettu laadukkaasti.

Tilaa ilmainen kartoitus tästä.

Mikäli sukitus ei ole vielä ajankohtainen, tutustu allaoleviin lisäpalveluihimme.

Palvelupaketti omakotitaloon

Ennen viemäriremonttia teemme viemäreiden kuntotutkimuksen. Sen avulla saat hyvän yleiskuvan viemäristön kunnosta. Saat kuntotutkimuksesta tarkan raportin, josta on apua viemärisaneerauksen suunnittelussa sekä kiinteistön myynnissä.

Palvelupaketin hinta omakotitaloon on 540 € (alv. 0 %) ja sisältää yhden omakotitalon viemäreiden kuntotutkimuksen ja raportin.

 

Hintaan sisältyy:

✔ asiakkaan ja asukkaiden tiedottaminen toimenpiteestä

✔ pohjaviemärin, kylpyhuoneen, keittiön sekä viemärin tuuletusputken videokuvaus

✔ kaikkien viemäripisteiden silmämääräinen katselmus

✔ asiantuntijan raportti kuvauksen perusteella tehdyistä havainnoista

✔ kuvausdokumentin luovutus ja läpikäynti tilaajan kanssa

✔ arviot ja suositukset jatkotoimenpiteisiin (mikäli tarvetta).

KVV-työnjohtopalvelun hinnasto (alv. 0 %)

Rakennuksen ulkopuolinen palvelu 600 €

Rakennuksen sisäpuolinen palvelu 900 €

Ulko- ja sisäpuoliset palvelut 1300 €

 

Hintaan sisältyy:

✔ tutustuminen hankkeeseen

✔ viranomaiskatselmukset

✔ mittauspöytäkirjojen tarkastus

✔ suunnitelmien seuranta

✔ selkeä raportti.

 

Hinnasto koskee pientaloja, joiden rakennuspinta-ala on enintään 200 m². Muissa tapauksissa pyydä tarjous!