Asiantuntijan apua viemärisaneerauksen suunnitteluun Keski-Suomessa

Suomen Putkitaso Oy tarjoaa apua viemärisaneeraukseen valmistautumiseen, urakan suunnitteluun ja laadunvalvontaan Laukaassa, Jyväskylän seudulla koko Keski-Suomen alueella.

 

Palvelemme pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla ja räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystietoihin

Yrityksemme palvelee sinua ammattitaidolla

Etsitkö luotettavaa asiantuntijaa avuksi viemärisaneeraukseen valmistautumiseen Keski-Suomen alueella? Ota yhteyttä Suomen Putkitaso Oy:hyn! Yrityksellämme on pitkä kokemus modernin viemärisaneerauksen alalta, ja meiltä saat aina laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

 

Voimme auttaa sinua selvittämään, onko viemärisaneeraus juuri nyt ajankohtainen tai minkä kokoista hanketta kiinteistösi viemäristön uudistaminen edellyttäisi. Hoidamme viemäreiden kuvaukset asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Halutessasi voit ulkoistaa putkiurakoitsijan kilpailuttamisen meille, jolloin huolehdimme esimerkiksi kilpailutusasiakirjojen valmistelemisesta ja urakoitsijoiden vertailemisesta. Saat meiltä halutessasi myös lopputuloksen laadunvalvonnan.

 

Viemärisaneeraus on monelle tuntematon hanke. Onkin hyvä turvautua kokeneen asiantuntijan apuun jo hankkeen alkumetreiltä alkaen. Palveluidemme avulla varmistat viemärisaneerauksen laadukkaan toteutuksen.

Toimimme nopeasti

Tulemme mielellämme avuksi sekä pienten että suurten viemärisaneerausten suunnitteluun. Meiltä saat viemäreiden kunnon tarkistuksen ja selkeän kirjallisen ja kuvallisen raportin tarkastuksen tuloksista. Annamme myös arviomme remontin tarpeellisuudesta ja suuruudesta.

 

Meille on tärkeää, että pääset suunnittelemaan tarvittavaa putkiremonttia ilman turhia viivästyksiä. Siksi saatkin meiltä nopeaa ja tehokasta palvelua koko Keski-Suomen alueella.

Vankka asiantuntemus

Hyvällä suunnitelmalla, kilpailutuksella sekä laadunvalvonnalla voit säästää huomattavasti remontin kustannuksissa ja varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kun ammattilainen on apunasi, viemärisaneeraus sujuu onnistuneesti aina suunnittelusta toteutukseen – takuuvarmasti!

 

Kun haluat kysyä lisää viemärisaneerauksen suunnittelusta, kilpailutuksesta tai laadunvalvonnasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Jaamme laajan tietotaitomme mielellämme kanssasi. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.